Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

محسن رضایی در حاشیه بازدید از موسسه خیریه مهرانه زنجان، در جمع خبرنگاران، اقتصاد مقاومتی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری را یک سند زیرساختی دانست و اظهار کرد: همه امور کشور باید بر اساس آن برنامه‌ریزی شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سلامت نیز در حوزه اقتصاد مقاومتی، فصل مهمی از سند اقتصاد مقاومتی است، افزود: دولت و مجلس، باید سلامت را در حوزه اقتصاد مقاومتی بازتعریف کرده و از وجود مردم نیز در بحث پیشگیری و درمان استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی ادامه داد: اجرایی کردن بیانیه گام دوم انقلاب در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مهم‌ترین هدف مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است و تلاش می‌شود سیاست‌های کلی نظام را در چارچوب گام دوم انقلاب به مقام معظم رهبری، پیشنهاد شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تشکیل هیأت عالی نظارت بنا به دستور مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: این اقدام با هدف افزایش روند نظارت بر اداره کشور از جمله FATF و CFT و  پالرمو نظارت انجام شده که در این زمینه مجمع تشخیص نظام ۱۱ سوال از دولت مطرح کرده که هنوز پاسخی دریافت نکرده است.

وی نظارت بر سیاست‌های اصل ۴۴ و همچنین نظارت بر تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را از دیگر کارهای مهم مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد و افزود: در این رابطه با تنظیم گزارش‌های مورد نظر طی ۶ ماه آینده هرگونه انحراف به مسؤولان گوشزد خواهد شد.

رضایی در ادامه جلسه، خلیج‌فارس را یکی از امن‌ترین نقاط منطقه اعلام کرد و گفت: با وجود اینکه در عراق، سوریه، لبنان، افغانستان و یمن ناامنی وجود دارد ولی در خلیج‌فارس امنیت در حد بسیار مطلوب است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: معتقدم باید ایالت‌های اقتصادی در ایران راه‌اندازی شود و به استان‌ها اختیار داده شود و هیچ دلیلی ندارد که مسائل جزئی از استان‌ها برای مطرح شدن به سطح کلان کشوری بیاید به همین دلیل باید هرچه زودتر ایالت‌های اقتصادی در کشور ایجاد شود.

وی مهم‌ترین عنصر اقتصاد مقاومتی را حضور مردم در صحنه اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: نقش مردم در حوزه سلامت قابل توجه است، چرا که رعایت مسائل بهداشتی، الگوی تغذیه، و استفاده از فضای‌زیستی در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها تاثیر قابل توجهی در بهبود شرایط خواهد داشت.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد مهدی اقبال‌پور بعدازظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران شمار پروژه‌های محرومیت‌زدایی را که توسط بسیج سازندگی سپاه کربلا اجرا شد، هزار و۶۶۶ پروژه اعلام کرد و ارزش آن را ۶۷۵ میلیارد تومان بیان کرد.

وی افزود: از این تعداد ۳۷ پروژه به طول ۵۵ کیلومتر مربوط به راه روستایی، ۸۵ پروژه به طول ۱۳۰ کیلومتر آبرسانی، ۲۱ پروژه به میزان هفت هزار و ۴۰۰ متر مکعب احداث مخزن، هشت پروژه ایستگاه پمپاژ آبرسانی، ۱۰ پروژه برق رسانی در حوزه آبرسانی بوده است.

وی گفت: همچنین ۳۱ پروژه مدیریت بحران شامل احداث دیواره حفاظتی رودخانه‌ها، هشت پروژه لایروبی و ساماندهی رودخانه‌ها و ۵ پروژه فیبر نوری مخابرات نیز توسط بسیج سازندگی اجرا شده است.

سرهنگ اقبال پور از اجرای ۱۰ پروژه مخابراتی و سایت مخابرات و ۴۵ پروژه جاده بین مزارع به طول ۱۰۰ کیلومتر خبر داد و گفت: ۹۵ خانه محروم و ۳۲۰ گلزار شهدا نیز اجرا شده است.

مسئول بسیج سازندگی استان مازندران با بیان اینکه ۴ پروژه مزرعه اقتصاد مقاومتی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان اجرا شده است، گفت: چهار پل روستایی نیز احداث شده است.

وی از غرس ۲۰۰ هزار اصل نهال در سواحل مناطق شهری و روستایی خبر داد و اعتبار اجرای این طرح را ۱۰ میلیارد تومان بیان کرد.

سرهنگ اقباپور با اشاره به افتتاح ۹۰۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی و مشاغل خرد ارزش ریالی این پروژه را ۱۴۰ میلیارد تومان بیان کرد و گفت ۴۰ صندوق قرض الحسنه به ارزش یک میلیارد تومان در استان فعال شده است.

وی بر پایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و دستاوردهای بسیج سازندگی به تعداد ۲۲ مورد را ز دیگر برنامه‌ها بیان کرد و درباره خدمات اجتماعی و کمک مومنانه نیز گفت: ۸۰ هزار و ۱۰۰ فقره کمک مومنانه شامل البسه، پوشاک، لوازم التحریر، تبلت، بسته معیشتی، کارت هدیه و غیره به ارزش ۴۱ میلیارد تومان توزیع شده است.

سرهنگ اقبالپور ارزش ریالی پروژه‌های محرومیت زدایی و اشتغال زدایی را ۶۷۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت ۷۰۰ گروه جهادی نیز برای ارائه خدمات محرومیت زدایی به استان اعزام شده است.

کد خبر 6100590

دیگر خبرها

  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات به روایت آیت الله هاشمی /فیدل کاسترو شروع به حرف زدن که می کند، دیگر متوقف نمی شود
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد