Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیاتی اعزامی بازدید میدانی از زیرساختها، ظرفیت ها و پتانسیل های موجود شهرستان بانه جهت ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی (بانه و مریوان ) را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ‍ به گزارش خبرنگار کُردتودی، فرماندار شهرستان بانه و نماینده مردم‌ شهرستانهای بانه و سقز در مجلس شورای اسلامی در معیت هیات اعزامی از مجمع تشخیص مصلحت نظام متشکل از حمیدرضا قوام ملکی، نماینده ویژه دبیر مجمع و دبیر کمیسیون زیربنایی و تولیدی، حسین دادخواه مشاور دبیر مجمع، نورالله علیزاده، کارشناس مسئول کمیسیون اقتصاد کلان مجمع به منظور بررسی ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی بانه و مریوان از منطقه ویژه اقتصادی، بازارچه مرزی سیرانبند، واحدهای تولیدی شهرک صنعتی و مجتمع های تجاری سطح شهرستان به منظور تهیه گزارش و ارائه آن به مجمع تشخیص مصلحت نظام بازدید نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدیدها ضمن ارائه گزارشات مربوطه، تمامی توضیحات لازم در خصوص وضعیت، پتانسیلها و ظرفیتهای موجود شهرستان بمنظور توجیه و آگاه سازی هیات اعزامی توسط مسئولین استانی، فرماندار شهرستان و نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه ارائه و به سمع هیات مذکور رسید.

فرماندار بانه گفت:  لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری صنعتی بانه و مریوان به همراه هفت لایحه دیگر ایجاد منطقه آزاد در کشور  قبلا از طرف دولت به مجلس تقدیم و در مجلس شورای اسلامی مصوب و به دلیل مخالفت شورای نگهبان لایحه مذکور جهت اعلام نظر نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع گردیده است که سفر هیات اعزامی در راستای انجام بررسی های بیشتر منطقه و بازدید از زیرساختهای موجود جهت ایجاد منطقه آزاد بانه - مریوان و ارائه گزارشات مربوطه به مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفت.    وی افزود: پس از این سفر و ارائه گزارشات هیات مذکور،  لایحه ایجاد منطقه آزاد بانه و مریوان نیز در دستور کار مجمع تشخیص مصحلت نظام برای رای گیری قرار می‌گیرد و در صورت رای آوردن برای اجرا به دولت ابلاغ خواهد شد.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام ایجاد منطقه آزاد بانه و مریوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید

به گزارش همشهری آنلاین، علی بهاری درخصوص بیماری کبد چرب اظهار کرد: بیماری کبد چرب یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی در دنیا است. علل اصلی بیماری کبد چرب اضافه وزن یا چاقی، دیابت یا بیماری قندخون، چربی خون و افزایش فشار خون است که به مجموع این‌ها سندروم متابولیک می‌گوییم.

این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: علاوه‌بر همه این‌ موارد، مصرف الکل و برخی داروها می‌تواند باعث ایجاد کبدچرب شود. این بیماری به عادات غذایی و سبک زندگی افراد بسیار مرتبط است، کم‌تحرکی افراد و عدم رعایت رژیم غذایی مناسب، منجر به اضافه وزن و در پی آن ایجاد کبدچرب می‌شود.

وی درخصوص علائم بالینی کبدچرب تشریح کرد: بیماری کبدچرب متاسفانه ابتدا هیچ علامت بالینی خاصی ندارد و به مرور زمان منجر به آسیب می‌شود. در ابتدا بهترین راه تشخیص این بیماری سونوگرافی کبد است و هم‌چنین آزمایش خون که آنزیم‌های کبدی چک شود. آزمایش‌های دیگر برای بررسی چربی و قند خون هم برای بیماری کبد چرب موثر است.

قاتلین کبد چرب کدامند؟ ؛ روشی برای درمان فوری کبد چرب | شایع‌ترین دلیل ایجاد کبد چرب را بشناسید + ویدئو

بهاری در خصوص عللی که سبب ایجاد بیماری کبد چرب می‌شوند، گفت: اکنون ثابت شده که آلودگی هوا نیز باعث ایجاد بیماری کبد چرب می‌شود. همچنین فلور میکروبی روده با ایجاد کبد چرب ارتباط دارد، بنابراین می‌بینیم حتی عللی که به چشم نمی‌آید، می‌تواند منجر به بیماری شود.

فوق تخصص گوارش و کبد در رابطه با راه‌های پیشگیری از این بیماری اظهار کرد: یک زندگی سالم از لحاظ تغذیه بسیار کمک‌کننده است زیرا اضافه وزن،‌ چربی خون، قند خون و فشار خون از علل اصلی این بیماری است. بنابراین اگر شخصی اضافه وزن دارد بهتر است با روندی متعادل و همراه با ورزش وزن خود را کم کند، اگر مبتلا به دیابت است باید مرض قند خود را کنترل کند، اگر کسی چربی خون داشته باشد، رژیم و دارو بسیار موثر است. لذا تغذیه سالم، اجتناب از مواد قندی و چربی اضافه است که می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی گفت: بیماران بجای اینکه به دنبال مصرف دارو برای کبدچرب باشند، باید سبک زندگی خود را تغییر دهند و حتما روزی نیم ساعت ورزش داشته باشند.

بهاری در ارتباط با درمان دارویی کبدچرب اظهار کرد: درمان دارویی این بیماری، مرتبط به عوامل زمینه‌ساز آن است. به طور مثال درمان دیابت، درمان چاقی و چربی است و اگر دارویی می‌دهیم در همین راستا است. اینکه مستقیم ما به کبد دارو دهیم، تقریبا دارویی وجود ندارد لذا از همه عوامل مهم‌تر تغذیه سالم و ورزش است.

کد خبر 850338 منبع: ایسنا برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - کبد

دیگر خبرها

  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات‌مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • ۸ سد کردستان سرریز شد
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم